ZDRAVO SVETE … ZDRAVO!

Glavni elementi ovog sajta su emocija i motivacija sa mojom željom da prenesem informaciju široj publici o umetničkim vrednostima pisane reči i drugih umetnosti edukativnog karaktera. Potrebno je prepoznati i izdvojiti emociju koja motiviše kako moje sagovornike , tako čitaoce i ljude kojima je potrebna moja pomoć kako bi ovde pisala o temama koje pišem i gradim neku interaktivnu zajednicu sa čitaocima.

Ovaj sajt je fokusiran na emociju kao motivaciju u okviru kulture, umetnosti i životnog stila. Ovde možete pročitati i vesti iz bilo koje oblasti na meni svojstven način izražavanja, bilo da je politika, recept za tortu ili feng šui, ali vodeća tema je kreativnost.

Ovaj sajt je velikim delom edukativnog karaktera za mlade talente koji i sami mogu da funkcionišu kroz njega svojim idejama i delima. Zato, pišite mi šta je to što zelite da ostvarite , ali niste mogli do sada .

Želja za napretkom i obrazovanjem kod mladih ljudi je uvek prisutna i veoma izražena. Govorim iz ličnog iskustva sa mladim i talentovanim ljudima. Ako nemate zadovoljene egzistencijalne potrebe, teško je stvoriti potrebu za kulturom. Potreban nam je opšti boljitak, a on nije samo ekonomski, već i simbolično emocionalni. Ja Vam nudim emocionalni kroz kreativne radionice i kurseve.

Od mene mozete naučiti toliko toga o kreativnom pisanju, praktično od prvog teksta do publikovane knjige, ili od marketinga za svoju ličnu firmu na sopstvenom sajtu sa svojim originalnim idejama. Kako da postanete Bloger i ostalo. Kako da sami zaradjujete itd.

KO SAM JA ?
Rođena na prvi dan leta kada je otkrivena svetska informatička mreža , INTERNET, održan je prvi najveći rok koncert u istoriji „Woodstock „i još neke važne stvari za čovečanstvo. Živim da pišem i čitam i volim kad sam nečija inspiracija . Nudim kreativna rešenja za pisanje raznih tekstova . Nudim konsultacije za kreiranje tvog Bloga i garantujem uspeh kod pisanja efektnih tekstova. Nudim radionice kreativnog pisanja .Vreme i ja nismo u raskoraku. Pratim trendove ….

Neko voli da pročita to kao biografiju i odmah da se razumemo moja biografija je svakim danom sve duža i stalno ima nešto novo da se doda, ja je kreiram dok živim , a drugi pišu o meni ovako:

Radmila Stanković je rođena u Požarevcu 1969.godine. Sećanja iz  njenog ranog detinjstva, kao i okruženje u kome je živela ,motivisali su je  da razvije veštine u pisanju i radi na svom talentu .

Radmila Stanković
Violeta Ilić, Radmila Stanković, Ivana Stanković promocija knjige

Do sada je objavila knjigu pesama “ Mudroljubljenija , “ u 2 izdanja, izdavač je Udruženje Pisaca Poeta iz Beograda  i knjigu poezije „Duša uzdaha“ u izdanju Centra za Kulturu Kučevo.

Neke od njenih pesama su objavljene u godišnjim almanasima,  i to almanah „Osluškivanja “  KK Jesenjin , almanah „Beskrajni plavi krug” KK Crnjanski, “Garavi sokak” i drugi  . Učesnik je festivala „Ramski sutoni “ i još mnogih drugih.
Njena poezija je predstavljena na prostoru bivše Jugoslavije, Republike Srpske , Makedonije i Bosne .

Radmila je takođe dobila priznanja i pohvale  Ahlepin izdavaštva iz Manile , država Filipini , kao priznanje za njeno majstorstvo u poeziji sa objavljenim pesmama u  knjizi poezije svetske klase : “ Opčinjeni“ . 2018 Godine u junu mesecu, njene pesme su objavljene i u Antologiji „Light of Hope“I i „Light of Hope“II na engleskom jeziku u izdanju Axlepin publising. 

Uporedo recezent i bloger . Takođe je poznata kao intelektualni nomad, istraživač umetnosti, koja kao potpuno samostalni  pesnik i autor pomaže mladim talentma u afirmisanju. Radmila Stanković je jedna od osnivača i pokretača Književnog kluba u Kučevu, “Stevan Raičković” sa ciljem  okupljanja mladih talenata i ljubitelja pisane reči .

Bavi se različitim projektima ,  najvažniji od njih je trenutno rad sa autorskim pravom za svoj  grad Kučevo, gde prati  kulturna, društvena i ostala dešavanja za lokalne vesti. Učesnik je mnogih festivala poezije. Takođe je jedan od autora u trećem delu “Čuvara zlatnog runa”.

Radmila Staković je član Udruženja pisaca Poeta iz Beograda, član  kluba Crnjanski iz Bijeljine . Ima titulu elitnog poete u Axlepin izdavaštvu.
Trenutno živi i radi u Kučevu , u Istočnoj Srbiji .

Šta ja sve radim i znam da radim ?

Bavim se pisanjem eseja, tekstova , recenzija, kratkih prikaza, konferansa itd. Pišem svoj blog od 2009 godine kao i sajt kome je brend životni stil i emocija kao motivacija. Pomažem mladim neafirmisanim piscima .

Živim i radim u Kučevu i pišem svoju treću knjigu za koju mi takođe pomažu stručni saveti poznatih predavača kreativnih radionica, održavam sajtove i kreiram blogove, pravim logotipe i pišem reklame.

Član sam Udruženja Blogera Srbije sa licencom. Iskustvo i bogat portfolio u literarnim vodama mi daju za pravo da prenesem i na druge svoje znanje.

Radionice kreativnog pisanja su nastala kao rezultat mog iskustva (dve samostalne knjige i nekoloko zajedničkih), mog prisustva na društvenim mrežama kao i iz potrebe da prenesem svoje znanje da podstaknem druge da razvijaju svoju kreativnost. Zasnovane su na praktičnim savetima i primerima za usavršavanje pisanja blogerskih i drugih tekstova.


Radmila Stanković

Radmila Stanković i Milos Petković


Radmila Stanković i Branko Stankoivć

Učila sam od naboljih i borila se sa rakom dojke …. 1:0 za mene 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *