Reč urednice

Reč urednice

Poštovani čitaoci , nadam se da ste u toku proteklog meseca pronašli nešto zanimljivo kroz teme koje se pišu na ovom portalu. I ako portal postoji dugo, on ima i zanimljivu istoriju o kojoj ću Vam jednom prilikom pisati.

Trudila sam se za početak da ovde ima za svakog po nešto kroz životni stil, razgovore sa poznatima , fotografiju , književnost i muziku kako bi bila kompletna jedna priča , priča iz Zvižda i Homolja , Kučeva i Braničevskog okruga. Ako malo dublje uđete u teme svrstane po kategorijama, videćete da pišemo o raznim zanimljivostima i važnim dešavanjima .

Svi su dobrodošli i sve je dobrodošlo , vesti, slike, dogadjaji, kultura. Na ovom portalu možete naći sve , počev od Intervijua sa poznatima , koje sam radila isključivo na njihovim gostovanjima u Kučevu. Kučevo je malo mesto , ali je uspelo da ugosti, jednog Miroslava Lazanskog, Matiju Bećkovića, Veselina Dželetovića, Miloša Petkovića i još mnoge druge eminentne ličnosti. Možete naći korisne savete vezane za fizičko i duhovno zdravlje, kao i savete za oplemenjivanje svog životnog prostora .

Kao urednik želim da Vam pružim puno raznolikih tema. U poslednje vreme nas je na neki način okupirao gospodin Kovid- 19 želja za mirnijim i opuštenijim životom ljudi je uvek prisutna i veoma izražena, ali nažalost nije na istom nivou kao što je to bilo pre pandemije. Društvo nam je demoralisano. Lepe stvari nisu uvek skupe, ali ako nemamo zadovoljene egzistencijalne potrebe, teško je stvoriti potrebu za bilo čim. Potreban nam je opšti boljitak, a on nije samo ekonomski, već i simbolično emocionalni. Ako je atmosfera u društvu u tamnim tonovima, onda je sve ostalo u skladu sa time.

Radmila Stanković

recezent i bloger, intelektualni nomad, istraživač umetnosti, potpuno samostalni pisac i autor koji pomaže mladim talentma u afirmisanju

Kučevo 22.08.2020.

2 thoughts on “0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Previous post Danas je praznik velikog čudotvorca prepodobnoga Zosima Tumanskog
Next post Slavimo praznik Uspenja Presvete Bogorodice