25 септембра, 2021

Presskucevo

onlajn

NJEN PREDIVNI ANĐEO ZA ČETIRI GODINE PRIJATELJSTVA

U svakom kalendaru postoje datumi koje crvenim kružićem obeležimo i ma gde bili sav dan treptimo kao svećica na rodjendanskoj torti. U samoj prirodi dobrote je da se širi, naše blago je tu uvek da čuje treperenje srca.

Rođena je kao heroj, koji nije ni malo odstupio od ideje o tome da bude ista kao svi ostali, kao čovek iznad svega. Biti ljubav, tako velika da poznaje svemir, one koji su s njom i žive u njenoj duši. Dan, kao i svaki dan. No mnoge su se stvari promenile od trenutka kad je putovala prema operacionoj sali, pridružila se nežna melodija i prekrasni anđeoski glas.. Glas ljubavi, glas sreće i sjaja u očima, trenutak kada su se note spojile s njenim hrabrim srcem.

Zaustavila je doktora, pitala je ko je to? On je rekao da je to Danijela, pevačica iz Hrvatske, na to je devojčica rekla: Ne, to nije Danijela, to je moj Anđeo. Od tog trenutka čini se da je oživeo novi život, nova nada, nova ljubav. Tako iskrena, duboka, posvećena.

Tako su se našle Danijela Martinović, pevačica iz Hrvatske i Ana Dedova pesnikinja iz Makedonije. Ovih dana , tačnije 1 oktobra je ravno četiti godine njihovog prijateljstva . Tom prilikom Ana Dedova je napisala Danijeli dirljivu poruku

NAŠ PRVI SUSRET PRE 4 GODINE (01.10.2016 – 01.10.2020)

Danijela Martinović i Ana Dedova 2016 godine

Draga moja Danijela, moj predivni anđele, pamtiš li naš prvi susret pre 4 godine? Znaš li da sam jedva mogla sakriti svoje emocije pred tobom, kad sam ti polako prilazila iza leđa da te zagrlim, bez da znaš?

Znaš li moja jedina pevačice, koliko je bilo emocija i radosti u meni te večeri? Znaš li onaj osjećaj istinske sreće? Znaš li moja divna prijateljice da je sreća u malim sitnim stvarima? Znaš li da za te iskrene radosti malo treba? Znaš li predivna dušo, da si te večeri ostavila duboki trag i da ću ga čuvati zauvek u mom srcu? Znaš li najdraža moja Danijela, da nijedan dragulj na ovome svijetu, ne može zameniti onaj trenutak istinske sreće, ali onako iz srca?

Znam da znaš anđele! Znam da znaš, da je bilo teško sakriti emocije, koje se mogle pročitati u tvojim očima. Bila si uzbuđena jednako kao i ja, kada sam se iznenadna pojavila iza leđa, usred koncerta bez da si znala. Znam da znaš onaj osjećaj istinske sreće, jer si ti donela tu sreću, te večeri. Ti i tvoj nevidljivi čarobni štapić, pretvorila si tu noć u čaroliju koja se ne zaboravlja.


Dala si mi mogućnost, zapravo pružila si mi mogućnost da lično vidim i zagrlim svog anđela, a taj anđeo si upravo ti. Znam da znaš, da si ostavila duboki trag u mom srcu, koji se nikada neće izbrisati. I sad znam da svaka moja reč će biti suvišna i da neće biti dovoljna, da ti se zahvalim za sve što si učinila za mene, a učinila si puno toga. VJERUJ MI!Hvala ti za tu predivnu noć za pamćenje. Hvala ti za sve lepe trenutke koje sam provela s tobom.VOLI TE UVIEK I ZAUVEK TVOJA OBOŽAVATELJKA, ANA!


Neraskidivi deo postojanja mladog života s verom i nadom da, uprkos svemu, postoje veličine koje može doseći samo srce i jedino im vera može dati moć da prežive i žive u svetu u kojem duša nije zamenjiva u poređenju sa svim drugim materijalnim dobrima. Ona živi za svog anđela, i ima najjaču kartu u rukavu. Njena ljubav i iskrenost koja pobjeđuje.