U okviru „Kučevskih zimskih radosti“ – Nova iznenađenja

Biblioteka Nikola Sikimić Maksim , pored mnogih noviteta , Bibliosalona i izuzetno kvalitetnog programa , ovoga puta je pripremila jedan zanimljiv program za decu.

Bioblioteka poručuje :

Draga deco i roditelji!
Svake večeri od 15. do 30. decembra budite sa nama u 19 časova.
Biblioteka “Nikolić Sikimić Maksim” pripremila je zanimljiv i neobičan novogodišnji program za decu. Uživajte dok mi čitamo za vas! Srećni praznici!

Ono što je predivno u svemu tome je i to da imamo i Kučevačke Bajkočitače, naime Turistička organizacija Kučevo u okviru „Kučevskih zimskih radosti“
organizuje novogodišnji program za decu.

Oni poručuju :

Budući da nam trenutna epidemiološka situacija ne ide na ruku i nismo u mogućnosti da se okupimo i družimo povodom predstojećih praznika, Turistička organizacija je u saradnji sa nastavnicima – bajkočitačima pripremila jedan malo drugačiji novogodišnji program za Vas.

Hajde da zajedno proputujemo svetom bajki u novogodišnjem danu! Budite na našem FB profilu 31.12. i upoznajte Palčicu i Princezu na zrnu graška koje iz pera Hansa Kristijana Andersena stižu pravo iz Danske! Čujte jednu od najstarijih irskih folklornih priča o dečaku i čarobnom pasulju. Kada smo već u Irskoj red je da skoknemo i do Engleske, gde je davne, 1843. godine Čarls Dikens napisao Christmas Carol!

Do tada, budite zdravi, veseli i srećni, jer praznici nam stižu, a sa njima i neka nova iznenađenja od nas!
Veliki pozdrav iz TOK-a!

https://www.facebook.com/100016772747927/videos/851899052045845

Ne znam za Vas , ali ja ću uživati uz priče iz biblioteke i bajkočitače . Topla preporuka od mene i kako kaže Turistička organizacija Kučevo budite zdravi, veseli i srećni, jer praznici nam stižu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *