25 септембра, 2021

Presskucevo

onlajn

Centar za kulturu Kučevo u duhu nastupajućih praznika

Centar za kulturu u Kučevu organizovao je kvalitetan program u skladu sa trenutnom situacijom . Za početak postavljena je velika novogodišnja jelka sa raznobojnim lampionima. Moramo priznati da je hol Centra za Kulturu predivno uređen . Sve sija i sve je u duhu kulture i novogodišnjih praznika. Zgrada Centra za kulturu je najzad dobila neku novu umetnički oplemenjenu dimenziju i sama po sebi nudi nesvakidašnji kulturni doživljaj.

U sklopu novogodišnje dekoracije grada ispred zgrade Centra za kulturu zaposleni pozivaju sugrađane da je dodatno ukrasimo. Kako sami kažu: „Da naša zajednička jelka bude što lepša dovoljno je da donesete ukras ili traku koji vam više nisu potrebni i odredite mesto gde želite da se postavi. Mi ćemo obezbediti svu tehničku pomoć. „

Radi bezbednosti, ova akcija sprovodi se radnim danima u pariodu od 10 do 13 časova, od 15. do 30. decembra.
A kada jelku ukrasimo, treba to i da zabeležimo. Zato organizujemo nagradni konkurs za NAJLEPŠI NOVOGODIŠNjI SELFI. Jedini uslov je da selfi bude napravljen ispred jelke. Fotografije šaljite privatnim porukama na FB stranicu Centra za kulturu Kučevo do 15. januara 2021. godine.

Da potsetimo, Centar za Kulturu Kučevo raspisao je Konkurs za izlaganje (za samostalne, autorske, kustoske i kolektivne izložbe i projekte) u Galeriji savremene umetnosti u 2021. godini. Ovaj Konkurs je otvoren do 31. januara 2020. godine. Prijave treba dostaviti isključivo elektronskom poštom na adresu: galerija.czkkucevo@gmail.com.


Inače DEČJI NOVOGODIŠNjI LIKOVNI KONKURS je još u toku sve do ponedeljka 21.11.2020. godine. Tim povodom zaposleni u CZK poručuju

Draga deco,
Predškolci i učenici osnovnih škola, podesćamo vas da je u toku Novogodišnji likovni konkurs Centra za kulturu Kučevo.
Konkurs je nagradni, a bira se najlepši novogodišnji ukras. U izradi ukrasa možete koristiti sve likovne tahnike. Primaju se samo individualni radovi.
Svoje radove možete doneti i direktno u Centar za kulturu Kučevo, svakog radnog dana od 8 do 14 časova. Konkurs se zatvara u ponedeljak, 21. decembra.
Očekujemo vas.


U susret i u duhu nastupajućih praznika, Centar za kulturu Kučevo Vam nudi i da se fotografišete ispred ili iza novogodišnjih panoa koje su postavili .

Postavljen novogodišnji pano za slikanje

Centar za kulturu Kučevo sprovodi sve mere propisane od strane nadležnih organa, u cilju suzbijanja cirkulacije koronavirusa. Nošenje zaštitne maske je obavezno na programima, u prostoru postoje dezo-barijere i sredstva za dezinfekciju ruku, vodi se računa o fizičkoj distanci i maksimalnom broju posetilaca u skladu sa propisima.