U SUSRET JUBILEJU

U SUSRET JUBILEJU


Kučevački Centar za kulturu Dragan Kecman je ustanova koja je bila i ostala pokretač kulturnih dešavanja. Pod krovom Ustanove dešavali su se mnogi značajni i važni događaji: veliki koncerti, pozorišne premijere, značajne izložbe, promocije knjiga, radionice, festivali i manifestacije, politički i drugi skupovi. Odigravao se i svakodnevni žvot Ustanove, rad amaterskih sekcija i klubova: glumci, folklorci, šahisti, pevači, slikari, pesnici, sportisti.

U sklopu obeležavanja ovog značajnog jubileja Centra za kulturu planirano je da se prikupi i obradi što više dokumenata i predmeta i organizuje prigodna izložba.

Ukoliko posedujete bilo kakav dokument, foto ili video zapis ili predmet koji svedoči o nekom događaju ili dešavanju u Centru za kulturu Kučevo, iz bilo kog perioda postojanja Ustanove, iz ove ustanove pozivaju da im se javite kako bi organizovali preuzimanje materijala, kopiranje ili fotografisanjei nakon čega će vam biti vraćene.   Telefon Centra za kulturu je 012/852-466, a

email kultkucevo@gmail.com

Dragi sugrađani,


Ove godine naš i vaš Centar za kulturu u Kučevu slavi 40 godina postojanja i rada. U tom periodu pod krovom Ustanove dešavali su se mnogi značajni i važni događaji: veliki koncerti, pozorišne premijere, značajne izložbe, promocije knjiga, radionice, festivali i manifestacije, politički i drugi skupovi… Odigravao se i svakodnevni žvot Ustanove, rad amaterskih sekcija i klubova: glumci, folklorci, šahisti, pevači, slikari, pesnici, sportisti…

Želimo da u sklopu obeležavanja ovog značajnog jubileja Centra za kulturu prikupimo i obradimo što više dokumenata i predmeta i organizujemo prigodnu izložbu.
Ukoliko posedujete bilo kakav dokument, foto ili video zapis ili predmet koji svedoči o nekom događaju ili dešavanju u Centru za kulturu Kučevo, iz bilo kog perioda postojanja Ustanove, molimo da nam se javite.
Mi ćemo organizovati preuzimanje materijala, kopirane ili fotografisati i nakon toga vraćanje vlasniku.
Možete nam se javiti na telefon Centra za kulturu 012/852-466 ili na adresu elektronske pošte kultkucevo@gmail.com

Očekujemo vas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Previous post VLAHO BUKOVAC – SLIKARSTVO NEPROLAZNE LEPOTE
Next post Brižnost i inteligencija u vodjenju svoga života -prilagodjena ravnoteža i mudrost