Bliži se premijera predstave „Kaskader“ amaterskog pozorišta Centra za kulturu „Dragan Kecman“ Kučevo

Posle  dve decenije pauze ljubitelji pozorišne umetnosti u Kučevu će imati priliku da na „daskama koje život znače“ uživaju u predstavi svog Amaterskog pozorišta. Do premijere predstave „Kaskader“ ostalo je još dva dana. Pre samo nekoliko meseci je ponovo pokrenut rad amaterskog pozorišta nakon 20 godina pauze .

Direktor  centra za kulturu ,,Dragan Kecman,’’ Zlatan Zabukovec je tom prilikom istakao da će Centar za kulturu Kučevo i zaposleni pružiti svu tehničku i drugu pomoć u radu Amaterskog pozorišta što je i opravdao . Kučevo je oduvek važilo za mesto sa „umetničkom dušom“ i oduvek se moglo pohvaliti vrsnim pevačima, slikarima, piscima ,ali možda je manje poznato da je više puta bilo i  u samom vrhu pozorišnog amaterizma u Srbiji. Ulaz za premijeru predstave Kaskader će biti besplatan, ali potrebno je prethodno obavezno obezbediti kartu . To možete učiniti u prostorijma Centra svakog dana do premijere u periodu od 09:00-13:00 časova.

Nakon 1983. godine i predstave „Grobnica za Borisa Davidovića“. Imamo premijeru predstave „Kaskader“ .

Imajući u vidu da je Predstava pripremana u oteženim uslovima pandemije koronavirusa, zahvaljujući velikom trudu svih angažovanih sada imamo premijeru nove predstave.

Centar za kulturu Kučevo, posebnu zahvalnost dugije nedavno preminulom, autoru komada, Bratislavu Petkoviću, koji je prava za izvođenje, ustupio bez nadoknade.

Glumačku postavu čine: Dejan Marković, Ivan Dragojlović koji potpisuje i režiju, Sanela Ankić, Mladen Krstić, Zorana Marujkić, Petar Miloradović, Ksenija Rakić, Anja Stepanović, Vesna Radenković i Mladen Despotović. Stručni saradnik na predstavio bio je glumac Bogdan Bogdanović.

Dobro došli na premijernu predstavu „Kaskader“

You Might Also Like

Leave a Reply