Hajde da učimo nemački jezik iz potrebe ili ljubavi sve jedno!

Hajde da učimo nemački jezik iz potrebe ili ljubavi sve jedno!


Centar za edukaciju NS Pro Group postoji širom Srbije, u mnogim gradovima, manjim i većim mestima. Na svim lokacijama se realizuju različiti kursevi i obuke, mi ovde u Kučevu imamo tu privilegiju da pratimo kurs nemačkog jezika A1 i A2 za odrasle od strane predavača Snežane Pasuljević iz Kučeva , jedne od pretstavnika ovog Centra za edukaciju. Snežana za presskucevo kaže da uskoro počinju sa radom t.j. sa novom grupom, jer smo izgubili puno vremena boreći se sa pandemijom Covidom19 .

Centar za edukaciju NS Pro Group je moderna škola koja pruža vrhunsku uslugu edukacije svojim polaznicima. Pri tome i uz to, oni žele da grade partnerske i prijateljske odnose. Učenje je proces koji relativno dugo traje, te je stoga prijatna atmosfera, prijateljski odnos i kvalitetna nastava – ono što će boravak u našoj školi učiniti lepšim i lakšim, a učenje još uspešnijim.

Predavač Snežana Pasuljević iz Kučeva

Kursevi nemačkog jezika predstavljaju važnu odluku za svakoga. Kažu da se nemački jezik ne uči iz ljubavi, već iz potrebe. To je u potpunosti razumljivo ako se zna da najveći broj naših ljudi radi u zemljama u kojima se govori nemački – Nemačka, Austrija i Švajcarska.Centar za edukaciju NS PRO GROUP Vam omogućava da učite nemački uz najnoviju literaturu, uz pomoć predavača Snežane Pasuljević iz Kučeva koja je stručna , posvećena , i koja vas može pripremiti za polaganje TELC sertifikata. Dakle, hajde da učimo nemački jezik iz potrebe ili ljubavi sve jedno . Dobro je učiti jezike uz druženje i sjajnog predavača u Kučevu.


Kontakt telefon za prijavu i informacije : 0691828242

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Previous post Da li kisela voda može biti štetna?
Next post Porodice koje su zbog ratova devedestih morale da pobegnu iz BiH i Hrvatske, konačno rešile svoje stanbeno pitanje