Novi koncert i nova žurka u Omladinskom centru Denon – Kučevo!


Koncert benda Mister Hajd održaće se 17. Jula u Subotu. Još jedna žurka u Bašti OC Denona
Nakon izuzetnog koncerta benda Slide Ride, dolaze nam braća burazeri iz Petrovca i obećavaju fenomenalan provod!Dođite, čekamo vas! Ulaznica: 200 dinara i njome pomažete rad i program Omladinskog centra Denon. Ukoliko bude kiša, koncert ce biti održan u klubu OC Denon! Mister Hajd je personifikacija prikrivene i potisnute ljudske prirode.

Želja, strast i nemir. Unutrašnji glas koji želi da se čuje. Sila koju sputavamo moralnim i socijalnim principima. Borba sa samim sobom. Iz te borbe nastaje energija koju Mister Hajd oslobađa kroz muziku i tekstove. Vintidž „sirovi“ gitarski rifovi Mister Hajda svrstavaju u domen „tvrdog“ roka, ali način na koji ospoljava i prenosi poruku, bendu daju drugačiji prizvuk.Bend Mister hajd nastao je jula 2017. godine. Prvi nastup, u okviru manifestacije “Rokerijada” u bašti Kulturno prosvetnog centra Petrovac na Mlavi, bend je imao u septembru 2017. godine.

Zapažen uspeh Mister Hajd beleži u decembru 2017. godine ulaskom u finale Beogradskog autorskog rok festivala i nastupom na finalnoj večeri u Domu omladine (sala “Amerikana) Beograd.U januaru 2017. Mister Hajd u studiju snima svoj prvi demo singl za pesmu “Teške misli”, koja je proglašena za hit dana na portalu mondo.ba, a potom je početkom marta 2018. godine bend sa ovom pesmom predstavljen u okviru emisije “Demo ekspres 202”, Radio Beograd.U martu 2018. godine, Mister hajd snima svoj drugi demo singl za pesmu “Povedi me”.

Za istu kompoziciju, u saradnji sa Kulturno prosvetnim centrom Petrovac na Mlavi, bend snima i svoj prvi video spot.U avgustu 2018.godine bend nastupa na “Plana demo festu” u Velikoj plani, a potom I u bašti Kulturno prosvetnog centra Petrovac na Mlavi u okviru projekta “Radionica za dobre duhove”.1. septembra 2018. godine Mister Hajd nastupa na gradskom trgu Petrovac na Mlavi u okviru manifestacije “Rokerijada” kao predgrupa Vlatku Stefanovskom.10. oktobra, u “JazzBar Centru” u Beogradu, bend je imao zajednički koncert sa još dva Beogradska sastava: “LoupGarou” i “BadHead”.21. decembra Mister Hajd nastupa u okviru “Festivala autorskih rok sastava – FARS” u klubu “KB” u Požarevcu.

Bend je u periodu februar – maj 2019. godine snimio materijal za svoj prvi album, a zatim i spot za pesmu “Ne dam vam ništa” kojim je najavljen I izlazak prvog albuma pod nazivom “Znaš ko si”, za izdavačku kuću RnR Records iz Zemuna 19.jula 2019. Godine.17 avgust – Internacioanalni rok festival Srpski Banat– Češko selo,24 avgust – Promocija albuma “Znaš kosi”, Bašta KPC Petrovac na Mlavi,Pesma “Ne dam vam ništa” proglašena za Hit avgusta meseca na listi BUNT RTS na osnovu glasova publike,20 septembar – Klub Sinnerman Beograd,14 novembar – Demo Ekspres, promocija albuma: Znaš ko si,07 decembar – Klub Bluz i pivo Beograd, promocija albuma: Znaš ko si,21 decembar – Klub KB Požarevac, promocija albuma: Znaš ko si,28 decembar – Klub Jazz bar Beograd, promocija albuma: Znaš ko si,Bend trenutno radi na snimanju materijala za svoj drugi album što je najavljeno novim singlom I spotom za pesmu “Nema te u meni”. Izdanje je ponovo potpisao RnR Records.Postavu benda Mister Hajd čine:Aleksandar Filipović – vokali i gitare, Nenad Nikolić – bas, i
Petar Petrović – bubnjevi.

Tekst preuzet sa fbook stranice OC DENON https://www.facebook.com/ocdenon

You Might Also Like

Leave a Reply