Jovan Inđić – Autor

Autor

Jovan Inđić

Jovan Inđić je rođen 23.03.2001. Godine u Požarevcu . Odrastao na politikinom zabavniku i zaljubljenik je u muziku i dobru i kvalitetnu knjigu . Za sobom ima nekoliko tekstova koji se tiču muzičke kritike i to mu ide od ruke jer po nekima kada je u pitanju istorija, muzika, zanimljivi detalji iz života poznatih ličnosti iz sveta nauke, umetnosti i kulture kažu da je živa enciklopedija iz ovih oblasti .

Završio je srednju turističku školu u Kučevu i upisao na UNS-u, najpre video novinarstvo da bi se kasnije odlučio za opšte novinarstvo. Kako kaže, sam je na vreme shvatio brzinu života kojom živimo i da nemamo mnogo vremena za gubljenje . Lično smatra da je za pojedina zanimanja potrebna uža specijalizacija , tako da u njegovom slučaju studiranje na FPN u koje traje nešto malo više od 4 godina izlišno. Sve zavisi od pojedinca i interesovanja. Njegov moto “ praksa je zakon“odnosi se na to da je svaki posao u suštini veština koja se stiče vremenom.


Pored pisanja rado voli da svira gitaru što mu daje jednu punoću životnog zadovoljstva . Trenutno se usavršava i piše na portalu www.presskucevo.rs . Ovom portalu je osnovna tema životni stil kroz motivaciju i emociju , tako da se on pronašao u tome pored još mnogih interesovanja za istoriju umetnosti , glumu i.t.d . Za mladog Jovana često kažu da je pravi predstavnik mlade generacije našeg vremena . Uprkos tehnologiji i društvenim mrešama , odrastao je na životnim lekcijama i politikinom zabavniku .


Kao dete već afirmisanog pisca , (svoje majke) , detinjstvo je provodio na sajmovima knjiga, književnim susretima i tribinama. Još kao sestogodišnji dečak imao je privilegiju i čast da sedi u krilu jednog Dobrice Erića koji mu je redovno govorio dečije pesmice u to vreme. Zahvaljujući književnim susretima svoje majke kroz svoje najranije detinjstvo upoznao je mnogo kvalitetnih pisaca koji su direktno ili indirektno uticali na njegove odluke kada je u pitanju stručno opredeljenje. Mladom Jovanu Inđiću se predviđa sjajna karijera novinara, urednika, snimatelja , spikera i sl. Ostaje samo na njemu da puni svoju biografiju iz godine u godinu .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *