O Sajtu

O nama

Informisanje iz raznih oblasti kao što su kultura, životni stil, umetnost , društvo . Ovde nikada nije dosadno, jer uvek možete pročitati svoj horoskop, pogledati vreme, najnovije vesti , predloge za kuvanje, savete, pa čak i da se edukujete učeći tehnike kreativnog pisanja , dekupaža, slikanja, i još mnogo lepih stvari . Takođe se možete reklamirati ili odgledati neku dobru seriju na ovom sajtu .

Pozdrav

Facebook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcor.

Twitter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcor.

YouTube

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcor.

PRESSKUCEVO.RS

Glavni elementi ovog sajta su emocija i motivacija sa mojom željom da prenesem informaciju široj publici o umetničkim vrednostima pisane reči i drugih umetnosti edukativnog karaktera. Potrebno je prepoznati i izdvojiti emociju koja motiviše kako moje sagovornike , tako čitaoce i ljude kojima je potrebna moja pomoć kako bi ovde pisala o temama koje pišem i gradim neku interaktivnu zajednicu sa čitaocima.

Ovaj sajt je fokusiran na emociju kao motivaciju u okviru kulture, umetnosti i životnog stila. Ovde možete pročitati i vesti iz bilo koje oblasti na meni svojstven način izražavanja, bilo da je politika, recept za tortu ili feng šui, ali vodeća tema je kreativnost.

Ovaj sajt je velikim delom edukativnog karaktera za mlade talente koji i sami mogu da funkcionišu kroz njega svojim idejama i delima. Zato, pišite mi šta je to što zelite da ostvarite , ali niste mogli do sada .

Želja za napretkom i obrazovanjem kod mladih ljudi je uvek prisutna i veoma izražena. Govorim iz ličnog iskustva sa mladim i talentovanim ljudima. Ako nemate zadovoljene egzistencijalne potrebe, teško je stvoriti potrebu za kulturom. Potreban nam je opšti boljitak, a on nije samo ekonomski, već i simbolično emocionalni. Ja Vam nudim emocionalni kroz kreativne radionice i kurseve.

Od mene mozete naučiti toliko toga o kreativnom pisanju, praktično od prvog teksta do publikovane knjige, ili od marketinga za svoju ličnu firmu na sopstvenom sajtu sa svojim originalnim idejama.