KONTAKTIRAJTE ME

Ul Svetog Save 104 Kučevo , Braničevski okrug 12240Srbija na gmajl  viradastankovic@gmail.com Tel +3810628429458

Informisanje iz raznih oblasti kao što su kultura, životni stil, umetnost , društvo . Ovde nikada nije dosadno, jer uvek možete pročitati svoj horoskop, pogledati vreme, najnovije vesti , predloge za kuvanje, savete, pa čak i da se edukujete učeći tehnike kreativnog pisanja , dekupaža, slikanja, i još mnogo lepih stvari . Takođe se možete reklamirati ili odgledati neku dobru seriju na ovom sajtu .

KO SAM JA ?
Rođena na prvi dan leta kada je otkrivena svetska informatička mreža , INTERNET, održan je prvi najveći rok koncert u istoriji „Woodstock „i još neke važne stvari za čovečanstvo. Živim da pišem i čitam i volim kad sam nečija inspiracija . Nudim kreativna rešenja za pisanje raznih tekstova . Nudim konsultacije za kreiranje tvog Bloga i garantujem uspeh kod pisanja efektnih tekstova. Nudim radionice kreativnog pisanja .Vreme i ja nismo u raskoraku. Pratim trendove ….

Neko voli da pročita to kao biografiju i odmah da se razumemo moja biografija je svakim danom sve duža i stalno ima nešto novo da se doda, ja je kreiram dok živim , a drugi pišu o meni ovako:

Radmila Stanković je rođena u Požarevcu 1969.godine. Sećanja iz  njenog ranog detinjstva, kao i okruženje u kome je živela ,motivisali su je  da razvije veštine u pisanju i radi na svom talentu .

Do sada je objavila knjigu pesama “ Mudroljubljenija , “ u 2 izdanja, izdavač je Udruženje Pisaca Poeta iz Beograda  i knjigu poezije „Duša uzdaha“ u izdanju Centra za Kulturu Kučevo.

Neke od njenih pesama su objavljene u godišnjim almanasima,  i to almanah „Osluškivanja “  KK Jesenjin , almanah „Beskrajni plavi krug” KK Crnjanski, “Garavi sokak” i drugi  . Učesnik je festivala „Ramski sutoni “ i još mnogih drugih.
Njena poezija je predstavljena na prostoru bivše Jugoslavije, Republike Srpske , Makedonije i Bosne .

Radmila je takođe dobila priznanja i pohvale  Ahlepin izdavaštva iz Manile , država Filipini , kao priznanje za njeno majstorstvo u poeziji sa objavljenim pesmama u  knjizi poezije svetske klase : “ Opčinjeni“ . 2018 Godine u junu mesecu, njene pesme su objavljene i u Antologiji „Light of Hope“I i „Light of Hope“II na engleskom jeziku u izdanju Axlepin publising. 

Uporedo recezent i bloger . Takođe je poznata kao intelektualni nomad, istraživač umetnosti, koja kao potpuno samostalni  pesnik i autor pomaže mladim talentma u afirmisanju. Radmila Stanković je jedna od osnivača i pokretača Književnog kluba u Kučevu, “Stevan Raičković” sa ciljem  okupljanja mladih talenata i ljubitelja pisane reči .

Bavi se različitim projektima ,  najvažniji od njih je trenutno rad sa autorskim pravom za svoj  grad Kučevo, gde prati  kulturna, društvena i ostala dešavanja za lokalne vesti. Učesnik je mnogih festivala poezije. Takođe je jedan od autora u trećem delu “Čuvara zlatnog runa”.

Radmila Staković je član Udruženja pisaca Poeta iz Beograda, član  kluba Crnjanski iz Bijeljine . Ima titulu elitnog poete u Axlepin izdavaštvu.
Trenutno živi i radi u Kučevu , u Istočnoj Srbiji .

Šta ja sve radim i znam da radim ?

Bavim se pisanjem eseja, tekstova , recenzija, kratkih prikaza, konferansa itd. Pišem svoj blog od 2009 godine kao i sajt kome je brend životni stil i emocija kao motivacija. Pomažem mladim neafirmisanim piscima .

Živim i radim u Kučevu i pišem svoju treću knjigu za koju mi takođe pomažu stručni saveti poznatih predavača kreativnih radionica, održavam sajtove i kreiram blogove, pravim logotipe i pišem reklame.

Član sam Udruženja Blogera Srbije sa licencom. Iskustvo i bogat portfolio u literarnim vodama mi daju za pravo da prenesem i na druge svoje znanje.

Radionice kreativnog pisanja su nastala kao rezultat mog iskustva (dve samostalne knjige i nekoloko zajedničkih), mog prisustva na društvenim mrežama kao i iz potrebe da prenesem svoje znanje da podstaknem druge da razvijaju svoju kreativnost. Zasnovane su na praktičnim savetima i primerima za usavršavanje pisanja blogerskih i drugih tekstova.

Učila sam od naboljih i borila se sa rakom dojke …. 1:0 za mene 

🙂
Radmila Stanković