Sanjalica-romantična ljubavna komedija

Sanjalica-romantična ljubavna komedija

Kada je reč o turskim serija, ono što predstavlja gotovo svaku visokobudžetnu, je prikaz određenih običaja, kulture i  tradicije, koja je i dan danas prisutna. Iz perspektive Sanjalice, to je definitivno božanstvena ljubavna priča između Sanem i Džana, koje tumače definitivno najpopularniji par turske, prelepa Demet Ozdemir i zgodni srcolomac Džan Jaman.

Nihat (Berat Jenilmez) je glava porodice Ajdin, koji boluje od astme, zbog čega se slabo kreće i dosta vremena provodi kod kuće. Raduje se jutarnjem suncu, a kako bi mogao da uživa u njemu njegova ćerka Sanem Ajdin (Demet Ozdemir) rano ustaje i otvara prozore. Nihat obožava Sanem i zbog toga je iz milosti zove „ptica ranoranilica”. Pored toga Sanem želi da postane pisac i da živi na ostrvu Galapagos. Ona radi u prodavnici svog oca, ali je pritisnuta od strane roditelja da se opredeli između ugovorenog braka sa komšijom Muzaferom i pronalaženja odgovarajućeg posla.

Sanem je za razliku od svoje starije sestre Lejle (Oznur Serčeler) prirodna i vesela, mlada, ljupka devojka. Dok Lejla po ceo dan radi u marketinškoj agenciji „Sjajna ideja“. Kada Sanem sazna da u toj agenciji traže radnike, aplicira za posao.

Vlasnik marketinške agencije, Aziz Divit (Ahmet Somers), ima dva sina: Džana (Džan Jaman) i Emrea (Birand Tunča). Džan ne voli gradski život, voli prirodu, bavi se sportom i preferira skroman život. Dok je mlađi Emre potpuna suprotnost bratu — on je finansijski direktor agencije.

Kada Sanem počne da radi u agenciji, ubrzo shvata da posao neće ići u skladu s njenim očekivanjima. Međutim, jedna potpuna slučajnost će dovesti do toga da ona i Džan Divit postanu par i tada sve počinje da se menja.


Sve epizode sa prevodom možete gledati na https://www.balkanportal.net/category/sanjalica/ Balkan Portal

Sanjalica – Izaberite epizodu:

EPIZODA 1
EPIZODA 2
EPIZODA 3
EPIZODA 4
EPIZODA 5
EPIZODA 6
EPIZODA 7
EPIZODA 8
EPIZODA 9
EPIZODA 10
EPIZODA 11
EPIZODA 12
EPIZODA 13
EPIZODA 14
EPIZODA 15
EPIZODA 16
EPIZODA 17
EPIZODA 18
EPIZODA 19
EPIZODA 20
EPIZODA 21
EPIZODA 22
EPIZODA 23
EPIZODA 24
EPIZODA 25
EPIZODA 26
EPIZODA 27
EPIZODA 28
EPIZODA 29
EPIZODA 30
EPIZODA 31
EPIZODA 32
EPIZODA 33
EPIZODA 34
EPIZODA 35
EPIZODA 36
EPIZODA 37
EPIZODA 38
EPIZODA 39

EPIZODA 40
EPIZODA 41
EPIZODA 42
EPIZODA 43
EPIZODA 44
EPIZODA 45
EPIZODA 46
EPIZODA 47
EPIZODA 48
EPIZODA 49
EPIZODA 50
EPIZODA 51Izvor : wikipedija i sajt Balkan Portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *